Bespaartegoed

Jouw tegoed voor energiezuinige oplossingen

Verzilver je tegoed

Ieder jaar 50, 75, of 100 euro bespaartegoed voor de aanschaf van zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp bij een van onze servicepartners

Speciaal voor jou als Thuisvoordeel klant hebben we bespaartegoed. Hiermee kan je flink sparen voor energiebesparende oplossingen. Zit je te denken aan zonnepanelen op je dak? Of het beter isoleren van je woning? Met bespaartegoed helpen we een handje.

Ieder jaar groeit je bespaartegoed

Het is simpel: ieder jaar dat je bij ons klant bent, groeit je bespaartegoed. Doe je niets? Dan wordt je bespaartegoed automatisch ieder jaar hoger tot je er gebruik van maakt.

Brons

Ieder jaar €50,-
0 t/m 3 jaar klant

Zilver

Ieder jaar €75,-
Meer dan 3 t/m 10 jaar klant

Goud

Ieder jaar €100,-
Meer dan 10 jaar klant

Zo claim jij jouw bespaartegoed

Step1_Adviesgesprek.jpg

Stap 1

Adviesgesprek

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan met een van onze servicepartners.

Step2_Installatie.jpg

Stap 2

Installatie

Ben je eruit? Dan installeert onze servicepartner jouw aankoop deskundig en vaak is de klus al binnen 1 dag geklaard.

Step3_Upload.jpg

Stap 3

Upload je factuur en betaalbewijs

Is je aankoop geïnstalleerd en heb je de rekening betaald? Upload deze dan allebei. Login met jouw 'Mijn Essent' om je factuur en betaalbewijs te uploaden.

Upload je factuur en betaalbewijs
Step4_Betaling

Stap 4

Je tegoed wordt op je rekening gestort

Binnen vier weken heb je het bedrag op je rekening staan. Zo makkelijk is het.

 

Bekijk de bespaartegoed actievoorwaarden.

Krijg met jouw bespaartegoed korting op

Zonnepanelen

Een slimme investering! Je verdient ze al binnen een paar jaar terug. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Meer over zonnepanelen Adviesgesprek aanvragen
Isolatie

Energie besparen begint bij isolatie. Bovendien geniet je van een lekker warm huis. We helpen je op weg met spouwmuur-, dak- en vloerisolatie.

Meer over isolatie Adviesgesprek aanvragen
Warmtepomp

Verwarmen met een warmtepomp wordt steeds aantrekkelijker. Je woning wordt duurzamer, energiezuinig én klaar voor de toekomst.

Meer over warmtepompen Doe de warmtepompcheck
215593-sp-landelijk.png

Altijd een servicepartner in de buurt

Essent werkt samen met lokale servicepartners: specialisten in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of isolatie. Zo ben je zeker van echt vakmanschap. Onze servicepartners verzorgen de adviesgesprekken en offertes en voeren de werkzaamheden uit. Er is altijd een servicepartner bij je in de buurt.

Veelgestelde vragen

Doorloop het reguliere proces voor aanschaf van isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp via onze installateurs (adviesgesprek, offerte, installatie). De factuur moet in geheel betaald zijn. Upload daarna het betaalbewijs en factuur. Na controle ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de verwachte uitbetalingsperiode of reden van weigering. Binnen maximaal 4 weken na indienen wordt het tegoed op het bij ons bekende rekeningnummer gestort. Het bespaartegoed wordt hierna op nul gezet. Je ontvangt weer nieuw tegoed op de volgende contractdatum.

Je kunt je tegoed inzien op thuisvoordeel.essent.nl/bespaartegoed. Log in met je Essent Mijn-gegevens en na inlog is het tegoed zichtbaar.

Nee, het tegoed moet in één keer ingezet te worden. Bespaartegoed kan alleen uitgekeerd worden na aanschaf van isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp bij één van onze Essent Servicepartners.

Bekijk alle vragen