Klantenservice

We staan voor je klaar.

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld

Bij deelname aan Thuisvoordeel krijgt je jaarlijks bespaartegoed (50, 75 of 100 euro per jaar). Een bedrag dat je kunt opsparen of direct kunt inwisselen. Heb je zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp of laadpaal aangeschaft bij één van de servicepartners van Essent, dan lever je de factuur in en ontvang je het tegoed wat op jouw naam staat. De hoogte van het bespaartegoed is afhankelijk van het aantal jaar dat je klant bent bij Essent. Hoe langer klant hoe meer tegoed!

Je kunt je tegoed inzien op thuisvoordeel.essent.nl/bespaartegoed. Log in met je Essent Mijn-gegevens en na inlog is het tegoed zichtbaar.

Je kunt het bespaartegoed alleen inwisselen na aanschaf van zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp of laadpaal bij onze Essent servicepartners. Je kunt ook doorsparen en na enkele jaren het opgebouwde bespaartegoed inwisselen.

Doorloop het reguliere proces voor aanschaf van isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp of laadpaal via onze installateurs (adviesgesprek, offerte, installatie). De factuur moet in geheel betaald zijn. Upload daarna het betaalbewijs en factuur. Na controle ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de verwachte uitbetalingsperiode of reden van weigering. Binnen maximaal 4 weken na indienen wordt het tegoed op het bij ons bekende rekeningnummer gestort. Het bespaartegoed wordt hierna op nul gezet. Je ontvangt weer nieuw tegoed op de volgende contractdatum.

Je kunt alleen bespaartegoed inzetten voor isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp of laadpaal én alleen bij Essent Servicepartners. Het is niet mogelijk om jouw tegoed in te zetten in de Thuisvoordeelshop. In de shop hebben we forse kortingen op mooie producten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contact

Bespaartegoed zet je in bij de aanschaf van zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp of laadpaal. De 'grote' energiebesparende producten. Heb je hier vragen over? Onze klantenservice van bespaartegoed zit voor je klaar. Vragen over je aankopen in de Thuisvoordeelshop kun je stellen aan een ander team. Kijk hieronder hoe je ze bereikt.

Bespaartegoed

Klantenservice

0900-1550
ma t/m vrij van 09:00-18:00 uur

Thuisvoordeelshop

Klantenservice

010 - 204 30 82
thuisvoordeelshop@touchpromotions.nl
ma t/m vrij van 9.00 uur tot 17.00 uur

 

Voor overige vragen, bijvoorbeeld over je factuur of jaarafrekening, verwijzen we je naar de klantenservicepagina op Essent.nl