Voorwaarden Thuisvoordeelshop

 1. De Essent Thuisvoordeelshop (“Thuisvoordeelshop”) geeft je recht op kortingen op de leukste dagjes uit of scherpe deals. Denk hierbij aan pretparken, dierentuinen, het theater, wellness centra en restaurants, hierna gezamenlijk te noemen “aanbieders” en individueel “aanbieder”.
 2. Thuisvoordeelshop is te gebruiken gedurende de looptijd van jouw deelname aan het Essent klantprogramma Thuisvoordeel.
 3. De Thuisvoordeelshop is alleen te gebruiken door Essent klanten die deelnemen aan het Essent klantprogramma Thuisvoordeel.
 4. Om gebruik te maken van de Thuisvoordeelshop is inloggen met je MijnEssent account noodzakelijk. Door in te loggen op de Thuisvoordeelshop worden de benodigde gegevens gedeeld met Touch Promotions. Deze gegevens worden gebruikt om te controleren of je deelneemt aan Thuisvoordeel en voor de afhandeling van je bestelling.
 5. Wij hebben Touch Promotions B.V. ingeschakeld voor de organisatie en het beheer van de Thuisvoordeelshop. Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens hebben wij als verantwoordelijke een verwerkersovereenkomst met Touch Promotions B.V. als verwerker gesloten.
 6. De Thuisvoordeelshop is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen en is geldig op basis van beschikbaarheid van de op dat moment aangeboden dagjes uit en scherpe deals . Hierbij geldt: OP = OP.
 7. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief BTW.
 8. Aangekochte tickets via de Thuisvoordeelshop kunnen niet worden gewijzigd en niet worden ingeruild voor contanten.
 9. Aangekochte tickets via de Thuisvoordeelshop mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.
 10. Voor meer informatie over de levertijd van de tickets raadpleeg je de website van de desbetreffende aanbieder.
 11. Aanbiedingen die worden getoond op de Thuisvoordeelshop behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.
 12. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.
 13. Door het gebruik van Thuisvoordeelshop ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
 14. Voor het gebruik van tickets gelden de voorwaarden zoals gesteld door de aanbieder, die inzichtelijk zijn via o.a. de website van de aanbieder.
 15. Essent behoudt zich het recht voor om te allen tijde de Thuisvoordeelshop, zonder je daarover in te lichten en zonder opgaaf van reden, stop te (laten) zetten of aan te passen. In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 16. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Blaak 16, 3011 TA Rotterdam, Nederland. KvK: 57705240