Energie besparen? Essent helpt je op weg.

Als Thuisvoordeelklant krijg je driedubbel voordeel. Én we helpen je nu ook om nog meer energie te besparen. Met korting op energiebesparende producten.

Nieuw: energie besparen met Thuisvoordeel

Je krijgt niet alleen korting op je stroomtarief, maar ook een flinke korting op energiebesparende producten in de Thuisvoordeelshop. En je bouwt ieder jaar verder aan je bespaartegoed. Dat kun je gebruiken bij de aanschaf van zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp bij een van onze servicepartners.

Opbouw bespaartegoed.jpg

Bespaartegoed: bouw ieder jaar verder aan je tegoed

Wel eens gedacht aan zonnepanelen, extra isolatie of een warmtepomp? Best een investering. Daarom helpen we je graag een handje. Als Thuisvoordeel klant bouw je een bespaartegoed op voor flinke kortingen. Afhankelijk van hoelang je al klant bij Essent bent bouw je aan een tegoed met 50, 75 of 100 euro per jaar, wat in te zetten is bij een van onze servicepartners. Wil je weten hoe het werkt en hoeveel je al hebt opgebouwd?

Bekijk jouw bespaartegoed
Winkelmandje.png

Energiebesparende producten in de Thuisvoordeelshop

Een waterbesparende douchekop. Radiatorfolie. Of misschien wel een regenton. Deze en veel andere energiebesparende producten vind je nu in de Thuisvoordeelshop. En ook nog eens met fikse kortingen

Bekijk onze energiebesparende producten
TVD_label.png

Nog geen Thuisvoordeel? Meld je aan!

Al meer dan 800.000 klanten maken gebruik van driedubbel voordeel met Thuisvoordeel. Ben je al wel klant van Essent, maar nog geen lid van Thuisvoordeel? Meld je dan snel aan. Je krijgt direct korting op je stroomtarief, voordelen bij het besparen van energie en andere verrassende voordelen.

Ik wil Thuisvoordeel

Ontdek onze toppers

Philips Hue kortingsvoucher

Ontvang een digitale Philips Hue kortingsvoucher, in te zetten in de Philips shop.

Bekijk deze deal
Ecosavers Douchetimer Plus

Digitale showertimer om korter te douchen

Bekijk deze deal
Bespaarbox Gas

De best besparende artikelen op het gebied van gasbesparing

Bekijk deze deal

Veelgestelde vragen

Bij deelname aan Thuisvoordeel krijgt je jaarlijks bespaartegoed (50, 75 of 100 euro per jaar). Een bedrag dat je kunt opsparen of direct kunt inwisselen. Heb je zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp aangeschaft bij één van de servicepartners van Essent, dan lever je de factuur in en ontvang je het tegoed wat op jouw naam staat. De hoogte van het bespaartegoed is afhankelijk van het aantal jaar dat je klant bent bij Essent. Hoe langer klant hoe meer tegoed!

Iedereen kan energie besparen. In de Thuisvoordeelshop vind je andere energiebesparende producten met fikse kortingen. Misschien is dat wat voor jou? En je bouwt bespaartegoed ieder jaar op totdat je misschien een keer gaat verhuizen en je huis wel geschikt is.

Je kunt alleen bespaartegoed inzetten voor isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp én alleen bij Essent Servicepartners. Het is niet mogelijk om jouw tegoed in te zetten in de Thuisvoordeelshop. In de shop hebben we forse kortingen op mooie producten.

Bekijk alle vragen

Alle genoemde besparingen met energiebesparende producten zijn op basis van een gemiddeld gebruik. Kijk voor de berekening van de besparingen hier.